Voor 17.00 uur besteld, volgende dag geleverd. 0321-319111

Cookiebeleid

Sinds de nieuwe telecomwet op 1 juni 2012 van kracht is geworden, is iedere website wettelijk verplicht bezoekers te informeren over cookies en toestemming te vragen voor gebruik hiervan. Wij bieden excuses aan voor het ongemak. 
De wet maakt onderscheid tussen cookies die functioneel noodzakelijk zijn en cookies die uw surfgedrag registreren. Functionele cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om uw winkelwagen tijdelijk te onthouden en mogen zonder uw toestemming worden geplaatst. De webshop zou zonder deze cookies in zijn geheel niet functioneren. Voor het plaatsen van cookies die surfgedrag registreren moet wel toestemming worden gevraagd. Cookies zijn niet gevaarlijk! Het is niet mogelijk om met cookies (privégegevens) van uw computer te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Cookies kunnen uw computer niet infecteren met een virus of trojan-horse. Cookies zijn volkomen veilig en door het toestaan van cookies loopt u dus geen enkel risico. Cookies worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op vrijwel alle webshops en websites over de hele wereld.

Uitleg over cookies
Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. De website Kantoorartikelendronten.nl plaatst ook cookies. Dit zijn kleine bestanden die op uw pc, mobiele telefoon of tablet worden geplaatst, waarmee een winkelwagentje kan worden onthouden en informatie over uw bezoek kan worden bijgehouden. De cookies worden dus gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Maar ook om het webbezoek bij te houden; Kantoorartikelendronten.nl kan op die manier zien hoeveel mensen de website iedere dag hebben bezocht. Deze gegevens worden uitsluitend geaggregeerd gebruikt; ze kunnen niet tot één persoon of pc worden herleid. Er zijn veel negatieve geluiden over cookies in de pers. Cookies zijn echter handig en vrijwel onmisbaar voor het juist functioneren van een webshop.

Functionele cookies
Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van de webshop. Bijvoorbeeld om te kunnen inloggen of uw winkelwagentje te onthouden.

Cookies voor website-analyse
Om bezoekersstatistieken bij te houden maakt Kantoorartikelendronten.nl gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina’s worden bezocht, waar bezoekers van onze site op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie wordt gebruikt om een beter beeld te krijgen van bezoekers en om de website hierop te optimaliseren. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen, waarmee Google gerichter advertenties kan aanbieden.

Toestemming
Voor het bezoeken van onze webshop is het noodzakelijk dat u ons toestaat dergelijke cookies te laten plaatsen. U kunt bij veel externe bedrijven gebruik maken van de opt-out mogelijkheden zodat cookies van die specifieke aanbieder niet langer worden toegestaan. Op http://www.youronlinechoices.com/be-nl/ kan dat voor veel adverteerders tegelijk. U kunt daar ook lezen waar dergelijke cookies voor worden gebruikt. Ook is het mogelijk om uw browser zo in te stellen dat alleen cookies van de webshop die u bezoekt worden geaccepteerd. Hoe dit werkt, kunt u vinden in de helpfunctie van uw browser. Als u onze site bezoekt, geeft u automatisch toestemming voor het accepteren van de cookies.

Privacy
Kantoorartikelendronten.nl houdt zich aan de Nederlandse regelgeving op het gebied van privacy. Gegevens die via onze site worden verzameld (vanuit bezoek aan en gebruik van de website alsook door contactaanvragen, registratie als nieuwe klant en nieuwsbrief-aanmeldingen), worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.

Verwerking persoonsgegevens
Kantoorartikelendronten.nl behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Kantoorartikelendronten.nl verzamelt persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, bij het abonneren op de digitale nieuwsbrief en bij registratie/log in als (nieuwe) klant. De gegevens worden gebruikt voor de administratie en om betrokkenen op de hoogte te houden van Kantoorartikelendronten.nl-nieuws. Wilt u deze informatie niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden via de afmeldlink in het e-mailbericht óf door ons een e-mail te sturen (info@Kantoorartikelendronten.nl).

Disclaimer
Wij hebben aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat informatie verouderd of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Kantoorartikelendronten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website.
De websites waar naar verwezen wordt, controleren wij geregeld op de betrouwbaarheid van informatie. Kantoorartikelendronten.nl kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

Voor alle elementen van deze website geldt dat het copyright berust bij Kantoorartikelendronten.nl © Copyright 2015 Kantoorartikelendronten.nl.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Kantoorartikelendronten.nl, dan kunt u ons bellen op 0321 31 91 11 of mailen naar info@Kantoorartikelendronten.nl.

Wijziging van Privacy Statement
Kantoorartikelendronten.nl heeft recht om wijzigingen in de privacy policy aan te brengen.

Mei 2015

AVG

 

Privacyreglement Kantoorartikelen Dronten B.V.
Dit is het privacyreglement van Kantoorartikelen Dronten B.V. gevestigd aan de Houtwijk 18, te Dronten.

Dit is het privacyreglement van de website www.kantoorartikelendronten.nl (hierna: "Website") en geeft u als gebruiker van de Website inzicht in de gegevens die Kantoorartikelen Dronten B.V. in dit kader verwerkt, de doeleinden waarvoor we ze verwerken en de wijze waarop ze verwerkt worden.

Kantoorartikelen Dronten B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van de Website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Links naar websites van derden
Op de Website zijn links naar websites van derden te vinden, zoals [voorbeelden links van derde websites]. Gebruikers worden na het aanklikken van voornoemde links doorgeleid naar de website van de betreffende derde (hierna: “Derde Websites”). Op het gebruik van dergelijke Derde Websites is het privacyreglement van de desbetreffende derde van toepassing. Gebruiker dient het privacyreglement van deze derde te lezen om inzicht te krijgen in hoe deze partij omgaat met uw persoonsgegevens. Kantoorartikelen Dronten B.V. is niet aansprakelijk voor de informatie die door derden wordt verstrekt, verwerkt, of verzameld tijdens het bezoeken van dergelijke Derde Websites.

Cookies
Teneinde gebruikers van de Website in staat te stellen gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van de Website, plaatst Kantoorartikelen Dronten B.V. kleine hoeveelheden informatie (cookies of vergelijkbare technologieën) op de door haar gebruikers gebruikte randapparatuur (zoals een laptop, tablet, telefoon), dan wel leest Kantoorartikelen Dronten B.V. informatie af zoals deze zich bevindt in de browserinstellingen op de randapparatuur van haar gebruikers.

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening dan wel het tonen van de gevraagde website en de bijbehorende functionaliteit. Voorbeelden van dergelijke cookies zijn cookies die bijhouden welke boeken er in het winkelwagentje zitten, die een login onthouden en cookies ter herinnering van de taalvoorkeur van de gebruiker tijdens de browsersessie. Deze cookies worden niet langer bewaard dan de betreffende browsersessie.

Cookies ter optimalisatie van de gebruikerservaring, de dienstverlening en de kwaliteit daarvan
KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. heeft de voorafgaande toestemming nodig van haar gebruikers alvorens gebruik te mogen maken van niet-functionele cookies. Een gebruiker geeft diens toestemming door de daarvoor bestemde keuze op DE WEBSITE aan te klikken. 
Deze cookies worden gebruikt om u als bezoeker vanWWW.KANTOORARTIKELENDRONTEN.NL te kunnen voorzien van een verbeterde dienstverlening en gebruikerservaring. Deze cookies herinneren bijvoorbeeld nadat de browsersessie is afgelopen de loginnaam van een betreffende gebruiker opdat de gebruiker deze bij haar volgende bezoek aan het portaal niet opnieuw hoeft in te voeren (hiertoe slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe aanvraag hoeft in te vullen). 
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Deze cookies worden bewaard na afloop van een browsersessie [hier opnemen welke bewaartermijn hiervoor wordt gehanteerd, bijvoorbeeld: “(…) voor een X-periode na de eerste browsersessie, tenzij de gebruiker in die periode weer verschijnt; dan wordt de termijn steeds met een maand verlengd.]  

Bij uw eerste bezoek op een van onze websites krijgt u de mogelijkheid om geen gebruik te maken van cookies. Ook als u eerder heeft aangegeven gebruik te willen maken van cookies, kunt u deze toestemming op elk moment weer intrekken door middel van [hier aangeven hoe de hoe gebruiker de mogelijkheid wordt geboden diens toestemming weer in te trekken, zoals het kunnen uitvinken van de toestemming]. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Google Analytics
KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. maakt gebruik van Google Analytics cookies teneinde het gebruik van DE WEBSITE en diensten te kunnen analyseren.

KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. heeft een bewerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics.

Hierbij is ervoor gekozen slechts een deel van uw IP-adres te registreren en worden gegevens niet gedeeld met andere diensten van Google Inc.] Google Analytics cookies geven KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. informatie over het gebruik en navigatie binnen/tussen DE WEBSITE en/of diensten. Deze informatie helpt KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. om de indeling van DE WEBSITE en diensten te verbeteren om deze beter af te stemmen op de behoeftes van haar gebruikers, trends te analyseren en het traceren van navigatiegedrag. De informatie die met behulp van deze cookies wordt verzameld, wordt verstrekt aan Google Analytics teneinde deze in staat te stellen het gebruik dat wordt gemaakt van DE WEBSITE en/of diensten te evalueren en statistische rapporten daarvan op te stellen. Meer informatie over het gebruik door Google Analytics van de aan haar verstrekte informatie kan worden gevonden in de Privacy Policy of Google Analytics. 

Private Logging
Indien u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van deze cookies, leggen onze servers de gegevens vast die uw browser verzendt vanaf uw randapparatuur naar de server waarop de opgevraagde informatie zich bevindt wanneer u DE WEBSITE bezoekt. Hiervan worden serverlogbestanden bijgehouden. Deze serverlogbestanden bevatten gegevens als uw webverzoek, IP-adres en informatie over de browser die wordt gebruikt zoals browsertype, browsertaal en de datum en tijd van uw verzoek (loggegevens). Bij een volgend bezoek aan DE WEBSITE kunnen wij u herkennen.

Deze informatie wordt gebruikt om website statistieken samen te stellen en om een beeld te verkrijgen van populaire webpagina’s en welke derde websites naar onze sites linken. We hebben uitsluitend de intentie om deze gegevens - waaronder uw IP-adres – te gebruiken om eventuele problemen met onze server te lokaliseren/op te sporen of andere technische problemen met DE WEBSITE en/of diensten en om misbruik daarvan op te sporen.
Dergelijke cookies worden bewaard na afloop van een browsersessie [opnemen welke bewaartermijn hiervoor wordt gehanteerd, bijvoorbeeld: (X-periode) na de eerste browsersessie, tenzij de gebruiker in die periode weer verschijnt dan wordt de termijn steeds met een maand verlengd.]  

Social media
Op DE WEBSITE zijn zogenaamde socialmediaknoppen opgenomen van [Facebook, Google+/Youtube, Instagram, Twitter en LinkedIn]. Met behulp van deze socialmediaknoppen kun je ervoor kiezen om via je eigen socialmedia-account bij voornoemde diensten aan te geven dat je geïnteresseerd bent in onze producten en diensten. Als je op een socialmediaknop klikt, kan door de betreffende socialmediadienst één of meerdere cookies ter herkenning van jou worden geplaatst. Dit zal vervolgens zichtbaar zijn voor de bezoekers van je persoonlijke socialmedia-websitepagina’s. Op het gebruik van dergelijke socialmediawebsites zijn de betreffende voorwaarden van die socialmediadienst van toepassing. Het privacyreglement van KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. is uitdrukkelijk niet van toepassing op het gebruik van dergelijke socialmediadiensten. Zie ook onder het kopje ”Links naar websites van derden”.

Communicatie en nieuwsbrieven
Wanneer u als bezoeker van onze Website een e-mail ofandere berichten naar Kantoorartikelen Dronten B.V. verzendt, zullen we dergelijke berichten gebruiken en bewaren om en zolang nodig om uw vragen te verwerken/uw verzoeken te beantwoorden (gebruikerscommunicatie).
U kunt u aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, acties en nieuws. Dan wordt uw e-mailadres en naam opgeslagen. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld je dan hier af.


Beveiliging
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Kantoorartikelen Dronten B.V. treft gepaste beveiligingsmaatregelen als bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot of ongeoorloofde aanpassing, openbaarmaking of vernietiging van gegevens. Hieronder vallen interne controles van ons beleid en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens, alsook fysieke beveiligingsmaatregelen als bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot systemen waarop we persoonsgegevens bewaren.
Als u bij KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een secure server. KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. beperkt de toegang tot persoonsgegevens tot die werknemers, contractanten en agenten van KANTOORARTIKELEN DRONTEN B.V. die deze gegevens nodig hebben om onze diensten te beheren, te ontwikkelen of te verbeteren. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Kantoorartikelen Dronten B.V. verwerkt persoonsgegevens voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld en in overstemming met dit privacyreglement. We blijven ons privacyreglement met betrekking tot het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens controleren om er zeker van te zijn dat we alleen die persoonsgegevens verzamelen, opslaan en verwerken die zijn vereist om onze diensten te leveren of te verbeteren of die anderszins volgens dit beleid zijn toegestaan.

Vragen en klachtbehandeling
Mocht u vragen of een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens door Kantoorartikelen Dronten B.V., dan kunt u dit kosteloos en eenvoudig kenbaar maken aan Kantoorartikelen Dronten B.V., op de volgende manieren:
• Via e-mail: info@kantoorartikelendronten.nl
• Via telefoon: 0321-319111 (tijdens werkdagen);
• Post: Houtwijk 18, 8251GD Dronten

Inzage, correctie en verwijdering persoonlijke gegevens en verzet
Kantoorartikelen Dronten B.V. spant zich te goeder trouw in om de gebruikers van haar Website en andere betrokkenen te voorzien van toegang tot diens persoonsgegevens of anderszins inzage te verlenen in diens persoonsgegevens, om deze gegevens te corrigeren als deze niet correct zijn, of om dergelijke gegevens op verzoek te verwijderen, op te vragen of de verwerking te beperken of zich tegen de verwerking te verzetten, een en ander conform de wettelijke rechten van die betrokkene(n).

Kantoorartikelen Dronten B.V. zal de verzoeker vragen om zichzelf te identificeren voordat dergelijke verzoeken worden verwerkt. Kantoorartikelen Dronten B.V. weigert mogelijk dergelijke verzoeken te verwerken die op onredelijke manier herhaaldelijk of systematisch zijn, buitensporige technische inspanningen vergen, de privacy van anderen in gevaar brengen, of die praktisch gezien vrijwel onuitvoerbaar zijn. Kantoorartikelen Dronten B.V. deelt haar beslissing binnen vier weken na ontvangst van het verzoek schriftelijk aan de betrokkene mede. Deze termijn kan verlengd worden indien het verzoek complex is of vele verzoeken tegelijk binnenkomen.

Een weigering of verlenging is met redenen omkleed. Als u het niet eens bent met onze beslissing, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kantoorartikelen Dronten B.V. voert deze service zo spoedig mogelijk uit en – voor zover zij als verantwoordelijke is aan te merken - op haar kosten, behalve als het uitvoeren van deze service buitensporige inspanningen vergt, in welk geval zij de conform de alsdan geldende wet- en regelgeving toegestane vergoeding kan vragen aan de betreffende betrokkene. In de gevallen dat Kantoorartikelen Dronten B.V. als verwerker in de zin van de toepasselijke wetgeving ter bescherming persoonsgegevens is aan te merken, is Kantoorartikelen Dronten B.V. gerechtigd een vergoeding voor de kosten van het bovenstaande in rekening te brengen.

Bewaartermijn
Kantoorartikelen Dronten B.V. bewaart persoonsgegevens als identificeerbaar gegeven zolang het nodig is voor de doeleinden waarvoor ze verzameld zijn zoals beschreven in deze privacy policy. Geanonimiseerd kunnen de gegevens eventueel langer bewaard worden door Kantoorartikelen Dronten B.V..

Nieuwe ontwikkelingen en wijzigingen Privacy policy
Dit reglement kan van tijd tot tijd worden aangepast, om bijvoorbeeld in lijn te brengen met de alsdan geldende wet- en regelgeving. Indien deze privacy policy wordt aangepast, zal dit tijdig worden aangekondigd op de Website.

Mei 2018 - AVG wet